Lördagspyssel

Idag har vi haft uppehållsväder och solen skymtade förbi nu på eftermiddagen.

wpid-dsc_4137.jpg

Vi ställde äntligen in våra utemöbler för säsongen och maken kunde påbörja inhägnaden av våra magnolior….

wpid-dsc_4138.jpg

wpid-dsc_4139.jpg

I år tar vi inga chanser ! Vi lärde oss av det misstaget förra året som ni vet 😉

wpid-dsc_4143.jpg

wpid-dsc_4145.jpg

Runt vår Praktmagnolia på framsidan blir det en JÄTTEBUR …hihihi….ser inte riktigt klokt ut…..! Man kanske kunde köpa ett ljusnät och lägga över hela skapelsen ? Då blir det ju i alla fall lite pyntat. Nu står den ju en bra bit ifrån huset så i så fall blir det till att skarva sladdar….hm …jag har aldrig förstått varför tillverkarna av ute ljusslingor inte gör minst 10 m startsträcka på dem ????? Vem har eluttag  överallt i sin trädgård ???? Ingen jag känner i alla fall …..Temperaturen ligger mellan 2-5 plus och jag tyckte det kändes gråkallt….men lite kvistar med dekorativa lavar på ifrån de döda granarna knipsade jag av och de kommer säkert väl till pass i nån adventsgrupp…:)

wpid-dsc_4135.jpg   wpid-dsc_4134.jpg

Ni får väl se framöver…..:D

Ha en riktigt trevlig lördagskväll !

Elisabeth

2 tankar om “Lördagspyssel

 1. Skratt* …. Har ni inga uttag i trädgården..??? Men ett ljusnät lät ju inte så dumt, faktiskt…
  Igår hann jag knappt ut, så idag startar jag dagen med en låååång promenad med lilla Herr Larsson, i skogen… Ljuvligt sätt att starta dagen på!
  Idag ska jag ”passera” Dig, för att fira barnbarn i Ransta.
  Söndagskram från Kate

  • Långpromenader i skogen är inte så dumt om man inte som vi har här; skogens kryllandes av fästingar 🙁 Vi håller oss till vägarna mest ! Hoppas du passade på att plocka adventsmossa och annat man kan fynda där 🙂
   Kram

Kommentera