Höst på baksidan

Nu syns det tydligt överallt att hösten är här. Så även på Aspelundas baksida….Det är på vår baksida de största förändringarna har skett detta året. Rumsindelningen av frukt och bärträdgården med pallkrageodling och portal. Den nya ingången till baksidan och häcken som vi planterades i våras.

wpid-dsc_3566.jpg

Den gamla husgrunden med stenparti utgör rumsindelning till den högsta punkten på baksidan, den vi kallar för platån….där vår stora vedbod ligger.

wpid-dsc_3567.jpg

och så har vi den lilla vedboden den som faktiskt är proppfull med ved…:)

wpid-dsc_3513.jpg   wpid-dsc_3576.jpg

Den lilla sittgruppen under eken har knappt använts denna regniga och kalla sommar…annars skuggar den stora eken skönt varma dagar 🙂

wpid-dsc_3568.jpg

Och så har vi ju jordkällaren som är lite för fuktig för att förvara något ätbart i men som duger till drycker…Nytt tak med bättre ventilation står på ”att göra listan”…..Den nya gången i perennlandet blev ju också gjord denna säsong och utökning av själva landet allt ramades in av ytterligare en portal….

som skulle hålla ihop det …och bilda en siktlinje med den första…

wpid-dsc_3578.jpg

När jag går runt så här och faktiskt tittar på det som är gjort ( istället för på allt som fortfarande behöver göras) så känner jag mig både nöjd och stolt över vad vi har åstadkommit denna säsongen….och det är en skön känsla att ha med sig såhär in i hösten ! 🙂

 

Elisabeth

2 tankar om “Höst på baksidan

  1. Nöjda borde ni vara. Ni har ju jobbat som tokar hela sommaren. Åtminstone ser det ut så på bloggen. Vi andra känner oss lata i jämförelse…

Kommentera