Design med beslutsångest

I helgen skulle vi ju fortsätta att bygga på den senaste portalen, ingången till Aspelundas baksida men vi kom inte så långt för jag drabbades av beslutsångest….:(

Jag hade bestämt att det lilla räcket på sidan mot diket skulle ta upp designen från tvättstugans trappräcke ( vitt i trä med kryss )

wpid-dsc_3165.jpg

Vi har ju fina kryss på våra fönster och i några av våra utemöbler….så det vore ju att ta upp den ”tråden” och få det att hålla ihop tänkte jag…

wpid-dsc_3166.jpg   wpid-dsc_3167.jpg

Men så kom jag ihåg att vi köpte ett begagnat trappräcke med vagnstycke förra året som stod i vedboden….det ena räcket och vagnstycket är köpt till ett annat projekt men det andra skulle man ju kunna använda till portalen 🙂 Alldeles lagom stort !

wpid-dsc_3160.jpg  wpid-dsc_3159.jpg

Så nu står det där på prov…medan jag ska bestämma mig…Maken har lika svårt att bestämma sig han också men han tror att det kan bli krångligt att fästa  detta i smide på något bra sätt då vi inte ska ha vagnstycket till en trappa här…Annars så är det ju himla fint med svart smide 🙂 Och det borde väl gå att lösa rent byggnadstekniskt ? Problem är ju till för att lösas !

Fast vi var ju så inställda på vårt vita träräcke med kryss….och det skulle passa så bra ihop med staketet och grinden som jag också vill ha något slags kryss upptill på…Fast då kanske det blir förmycket kryss ??!? Men de ska ju vara rätt små så det är nog ingen fara eller ??!??  Kanske bättre att bryta av då med något svart ??!?!? Haspen på den tänkta trägrinden blir ju svart smide….och stuprännorna på huset är ju svarta…

Hjälp !

Vad tycker ni ?

 

Elisabeth

 

 

 

 

4 tankar om “Design med beslutsångest

 1. Förstår så väl din beslutsångest – men oftast är det man tänkte först det bästa har jag märkt. Det är så snyggt med kryssen i era fönster som går igen i möbler och vid trappen. Älskar också smide och tycker det är fantastiskt material. Lycka till med ditt beslut !
  Ha det så gott !
  Kram/Isa

  • Hej Isa 🙂 Usch ja…. Hihi men det är ju roliga beslut att ta i alla fall! Lutar nog åt det hållet just nu för harmonin och så slipper ju maken bekymmret med infästning också! Men lite till måste jag allt klura 😉
   Kram

 2. Hallå bästa vän! Jag tycker nog att ni ska fortsätta med era kryss, det blir jättefint. Och eftersom ni inte fick användning för smidesgrindarna kan jag ta hem dom, passar perfekt hos oss 🙂 Kram Susanne

Kommentera