Hej och välkommen till min trädgård !

För det är precis den som min blogg handlar om. Jag heter Elisabeth och är som så många andra en glad trädgårdsamatör.

I denna blogg hoppas jag få utlopp för min kreativitet, få ner mina idéer på ”papper” samt bringa lite mer ordning i min romantiska, vilda och smått kaotiska trädgård. Jag hoppas kunna inspirera andra, få utbyta tankar med likasinnade och öka min kunskap. Man lär sig något nytt varje dag och livet i sig är en enda lång skola. Jag har ingen utbildning inom trädgård utan är självlärd och har läst mycket både i böcker, tidningar och på internet. Det är underligt det där med att kunskap föder kunskap…men ju mer man vet om något desto nyfiknare blir man och vill veta ännu mer !

Så än en gång välkommen och hoppas du får en trevlig stund !

Elisabeth

3 tankar om “Hej och välkommen till min trädgård !

  1. Hej! Vad roligt att du tycker om min blogg ”Blomster-tips” ! Du får gärna tipsa om den här på din blogg! Ha en fin kväll!

Kommentera